1. Mengenai tradechina.
 2. Penyelesaian
 3. Langkah dan proses
 4. Mengenai tradechina.
Yang paling popular di dunia Beli terus dari 20,000 pakaian Cina, barangan runcit, dan tapak pembelian produk elektrik.
 • Berunding secara langsung dengan pengeluar Cina di dunia global
 • Jurubahasa akan diberikan secara percuma.
 • Perundingan perniagaan dalam talian percuma dengan pengeluar Cina
Mengenai tradechina.
 • Platform Tradechina diasaskan oleh Pameran Antarabangsa Miolante, sebuah syarikat yang ditubuhkan pada tahun 1994 dengan 27 tahun sejarah dalam industri pameran.Disenaraikan pada 2019 (Kod Saham 300795), ia adalah syarikat pameran tempatan yang pertama yang disenaraikan di pasaran saham China.
 • China HomeLife & MachineX Fair adalah satu siri dua pameran perdagangan utama yang dianjurkan oleh Miorante, yang telah diadakan di 12 negara di seluruh dunia selama lebih dari 10 tahun, dengan 20,000 peserta pameran Cina dan 300,000 pembeli dari pelbagai negara yang menyertai adil, dan dipercayaioleh banyak peserta pameran dan pembeli.
 • Tradechina.com adalah platform perkhidmatan perdagangan Internet, yang merupakan sebahagian daripada China HomeLife & MachineX Fair, yang mengkhususkan diri dalam menyediakan perkhidmatan sokongan sumber kepada pengimport, pengedar, pemborong, peruncit dan pedagang lain.Platform ini berkait rapat dengan lebih daripada 8,000 pembekal yang diluluskan oleh kerajaan China dan membantu peniaga luar negara untuk mencari pembekal dan produk China dari China, dan menyediakan perkhidmatan sokongan perdagangan.
Penyelesaian
 1. 1. Sourcing Products Standardized atau Produk Khas tertentu di China untuk Pembeli Luar Negara, serta Pembekal Sourcing untuk menyesuaikan produk (perkhidmatan percuma)
 2. 2. Menyediakan perkhidmatan sokongan sumber antara pembeli luar negara dan pembekal Cina, termasuk memilih pembekal berdasarkan keperluan produk, menghubungi kedua-dua pihak untuk menjadualkan persidangan video, membantu komunikasi harian dan menyelesaikan isu perdagangan (perkhidmatan percuma)
 3. 3. Menyediakan pemeriksaan kilang sebelum meletakkan pesanan dan pemeriksaan sebelum penghantaran (perkhidmatan berasaskan fi)
 4. 4. Menyediakan penyelesaian perdagangan seperti logistik dan pelepasan kastam untuk petak kecil atau pesanan kecil yang diimport dari China oleh pembeli luar negara (perkhidmatan berasaskan fi)
Langkah dan proses
 1. 1. Pembeli memberitahu kakitangan cawangan Tradechina di luar negara untuk keperluan pembelian mereka
 2. 2. Staf Tradechina sepadan dengan pembekal Cina yang sesuai dengan keperluan penyumberan dan menyediakan halaman pembekal di laman web Tradechina untuk pembeli untuk mendapatkan maklumat terperinci
 3. 3. Jika pembeli luar negara melihat produk yang menarik, klik pada butang "Pertanyaan" untuk memulakan siasatan terus kepada pembekal Cina, yang akan menjawab secepat mungkin.
 4. 4. Selepas pembeli luar negeri mengesahkan minat mereka dalam pertemuan dengan pembekal Cina, kakitangan Tradechina akan mengesahkan masa mesyuarat yang sesuai dan menghantar pautan mesyuarat dalam talian dengan kedua-dua pihak
 5. 5. Pihak-pihak lain akan log masuk ke bilik mesyuarat dalam talian pada masa yang ditetapkan untuk perbincangan, dan Tradechina akan menyediakan penterjemah dwibahasa percuma untuk membantu kedua-dua pihak dalam komunikasi
 6. 6. Kakitangan menubuhkan Kumpulan Komunikasi (WeChat atau WhatsApp) selepas mesyuarat untuk membantu kedua-dua pihak dalam komunikasi perniagaan yang lebih lanjut
Soalan Lazim
Adakah saya perlu membayar untuk menggunakan perkhidmatan Tradechina?
Tidak ada bayaran untuk pembeli luar negara untuk menggunakan perkhidmatan perdagangan China untuk mencari pembekal Cina dan mengambil bahagian dalam persidangan video.Sekiranya anda perlu menggunakan perkhidmatan pemeriksaan kilang atau logistik, anda perlu membayar pembekal perkhidmatan pihak ketiga, tetapi anda juga boleh menggunakan perkhidmatan pembekal khidmat anda sendiri.
Adakah ia menjadi masalah bagi pihak lain jika saya tidak membuat pesanan sebaik sahaja selepas persidangan video dengan pembekal China?
Tujuan Persidangan Video Dalam Talian adalah untuk membantu pembeli dari luar negara untuk berhubung dengan pembekal baru semasa wabak untuk memahami keadaan pasaran dan melakukan pemahaman dan komunikasi awal untuk kedua-dua pihak menghadiri pameran luar talian pada akhir tahun ini.
Hubungi Kami
Hubungi Kami
Alamat杭州市经济技术 开发区6号街452号高科技科技3号楼9 层
Senarai Saham Shenzhen 2019 Penyenaraian
Nama yang disenaraikan: 米奥会展.
Kod Saham: 300795
Meorient
Alamat
杭州市 经济 技术 开发区 6 号 大 街 452 号 高 科技 孵化器 3 号 楼 第 9 层
Telefon
086 - 571 - 8770 - 7676
Faks.
086 - 571 - 8770 - 7676
E-mel
chenweiwei@meorient.com xiangtianming@meorient.com